Madame Tartelette

’s Ochtends serveren we ontbijt. Bij een heerlijk glaasje versgeperst fruitsap en een lekker koffietje, schuif je aan aan ons buffet waar je naar hartenlust kan genieten van huisgemaakte slaatjes, tomaat-mozzarella, pannenkoekjes, Italiaanse room, spek en eitjes, enzovoort…

’s Middags tovert Madame Tartelette heerlijke, originele lunchgerechtjes op je bord! Dagdagelijks hebben wij nieuwe suggesties, naargelang het seizoen en ingaves van de chef. Vergeet zeker ook onze huisgemaakte IceTea’s niet te proeven!

In de namiddag kan je dan weer lekker komen genieten van onze High Tea. Kom zeker eens langs met vrienden voor een lekker taartje met een tasje koffie of thee. Het loont de moeite!

Reserveer uw tafel

Deze morgend komen ontbijten, het was zeer lekker en zeker de moeite waard. Mij zie je zeker nog terug!

Ellen Vervoort / Facebook

Het is hier werkelijk heerlijk ontbijten! Een heel uitgebreid en origineel buffet, leuk terras en vriendelijke bediening. Ik kom hier met plezier nog eens terug!

Sanne P / Tripadvisor

Heel gezellige zaak in een huislijke, gezellige sfeer. Vriendelijke bediening. We kregen 2 koffies en fruitsap, er was voldoende keuze uit soorten brood en beleg. Wij komen zeker nog terug!

Kevin H / Tripadvisor